Din vej til succes 2018-10-11T07:30:33+00:00

I begge tilfælde er Wildskab det helt rigtige sted at komme i gang – eller komme videre. Vi tilbyder nemlig de bedste rammer, hvor du kommer til at sidde sammen med andre, der ligesom dig selv, arbejder på sin virksomhed.

Men hvad er egentligt succes? For nogle iværksættere måler den i større tal, i markeder, omsætning og ansatte. Jo flere, des bedre. For andre kan småt være godt, så længe det giver frihed og et trygt fundament for at forsørge sig selv og familien.

I Wildskab dømmer vi dig ikke på dine drømme – til gengæld hjælper vi hinanden til at gøre dem til virkelighed!

Det skal du også være parat til, hvis du vil være en del af Wildskab.

Bæredygtige startups

Alt for mange startups lider en stille død inden for det første år. Årsagen er lige så enkel, som den er sørgelig: De bygger ikke på en bæredygtig idé. Og derfor er de ikke i stand til at skabe en levedygtig forretning, der kan give overskud år efter år.

Af samme grund er det måske vores allervigtigste fokus i Wildskab. At sikre bæredygtigheden i hver eneste startup. Også i din.

Opskriften på succes

Den model, du ser herover, er Wildskabs opskrift på succes. Vi kombinerer vores værdier med de mennesker, som du hver dag kommer til at omgåes – og på den måde kommer du fremad!

Vi behøver nok ikke fortælle dig, at livet som iværksætter er både forunderligt og foranderligt. Hver dag byder på nye glæder. Men den byder også på nye udfordringer, ny tvivl, nye valg og et par nye grå hår i hovedet. Og netop derfor giver det en enorm stabilitet og tryghed at folde sine iværksættervinger ud i et miljø, hvor du hele tiden er omgivet af erfarne og topprofessionelle fagspecialister. Hvor vi ganske enkelt har sat det stærkest tænkelige hold til at hjælpe dig. Fremad.

Samtidig giver det en enorm tilfredsstillelse at udleve drømmen i et åbent, inspirerende og innovativt miljø, der ud i hver eneste krog af de fede lokaler oser af kreativitet, fællesskab og ambitioner – også på hinandens vegne. Dertil kommer det sociale element, som kan udtrykkes meget kort: Vi har det megasjovt. Sammen!

X
X