FN Verdensmål 2018-10-11T07:02:32+00:00

Hos Wildskab er vi helt på linje med FN.

Vi tror på, at de største globale udfordringer kun kan løses, hvis både små og store virksomheder i fremtiden tager ansvar og indtager en aktiv rolle – gerne i samarbejde med deres kunder, leverandører og andre interessenter.

Samtidig tror vi på, at de startups, der udviser ansvar, vil blive belønnet af både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. At det på moderne nudansk ender som en ægte win-win.

Nu ved vi godt, at intet startup kan redde verden alene. Derfor handler det i høj grad om relevans og realisme.

Vi hjælper dig derfor med at udvælge de verdensmål, der matcher din virksomhed, dit koncept og din målgruppe. Og gør jer til en bæredygtig virksomhed, der på et solidt fundament yder jeres bidrag til en bæredygtig verden.

Selvom du muligvis ikke er klar over det, så bidrager alle virksomheder til FN Verdensmål i en eller anden grad, og er du tydelig i din kommunikation, er det en klar måde at differentiere dig fra dine konkurrenter!

Er du usikker på, hvordan din virksomhed bidrager til en bæredygtig verden? Så skriv eller ring til os, kom forbi til en kop kaffe og lad os vende din virksomhed sammen.

X
X