Hvorfor du skal søge ind i Wildskab 2018-10-11T07:02:46+00:00

Derfor skal du sidde i

iværksættermiljøet Wildskab!

Det mest dødbringende for en iværksætter er at sidde derhjemme, for som iværksætter møder man konstant op- og nedture. I Wildskab er du ikke alene, men en del af et fællesskab med ligesindede, som kan give dig kritisk sparring og hjælp til at fortsætte. I miljøet bliver du en del af et netværk, hvor der gerne opstår samarbejder på tværs.

Er du iværksætter? Enten på idéplan eller med eksisterende virksomhed – så giver vi en kop kaffe og en rundvisning!

Oplev Wildskab!

Kickstart din iværksættervirksomhed

Søger du ind i Wildskab, får du tilbuddet om et Toolkit til en værdi af 10.000 kroner. Toolkittet består af ydelser fra nogle af iværksætterne i Wildskab, som kan hjælpe dig videre.

Mød nogle over kaffen

Vi er lige nu 30 virksomheder registreret i Wildskab og lige uden for døren befinder sig yderligere 75 virksomheder, som man kan spise frokost eller drikke kaffe med.

At have et godt netværk er vigtigt for en iværksætter.

Send og modtag pakker

Flytter du ind i Wildskab, kan du officielt bruge Birk Centerpark 40, 7400 Herning, som din virksomheds adresse. Du kan få sendt pakker direkte til adresse og har du brug for et lager, kan man leje det igennem Innovatorium – og der bliver selvfølgelig hentet pakker fra adressen hver dag, hvis du skal sende fysiske produkter med posten (DHL, DAO og Post Nord henter og afleverer ved vores dørtrin)

Wildskab er altid åben

Er du et B-menneske, som foretrækker at arbejde mellem 23:00 og 04:00? Intet problem! Du kan altid komme ind i Wildskab med dit nøglekort.

Dit eget skrivebord

Du har enten mulighed for at leje en fly-in-fly-out plads, hvor du vælger det første og bedste skrivebord når du kommer, men vil du gerne have skærm, bøger og dit 80cm høje mini-Eiffeltårn med, så kan du også få dit helt eget faste skrivebord.

Rådgivning lige om hjørnet

Du har adgang til støtte, kapital, sparring og rådgivning fra over 100 virksomheder, Herning Erhvervsråd og Væksthus Midtjylland – i samme bygning.

Sid blandt ligesindende

Det kan kun gå fremad, når du kommer ud og sidder blandt ligesindende, hvor vi alle står over for samme udfordringer; så ender det altid med, at vi løser hinandens problemer. Mangler du et CRM system, ved du ikke hvor du skal have taget produktbilleder, hvem der skal udvikle din hjemmeside, designe dit visitkort og hvor skal det trykkes? Alt det har andre medlemmer med garanti været igennem – og når vi bruger hinandens kompetencer og erfaring, så kan du ikke undgå at dreje ud i overhalingsbanen og trykke på speederen!

Ja! Jeg vil gerne opleve Wildskab!

X
X