Mentor 2018-10-11T07:07:27+00:00

Mentor

En af de vigtigste forudsætninger for at få succes som startup er, at du har adgang til de bedste råd. Til de rigtige specialister. Til de vigtige netværk. Til de nødvendige penge. Kort sagt til alt det, der skal til for at bringe dig i mål.

Wildskab kan hjælpe dig i gang med at finde en mentor. Vi samarbejder eks. med Starter’s Hub, som er Herning og Ikast-Brande Erhvervsråds (som ligger på salen under os) initiativ til at hjælpe iværksættere. Igennem dette tiltag stiller Erhvervsrådet deres netværk af ildsjæle fra det lokale erhvervsliv til rådighed for medlemmer. Man kan søge om at få et “Power Team”, hvor 2-3 mennesker (med kompetencer, som du helt konkret efterspørger) hjælper dig videre med din virksomhed.

Alle er mentorer

Mentorrollen er ikke nødvendigvis en formel titel, fordi alle medlemmer af Wildskab er reelt set mentorer for hinanden. Vi fortæller om vores ideer, muligheder og udfordringer – og samtalen vil helt naturligt bevæge sig over på, hvordan man kan løse eller bedst udnytte en given mulighed.

Dérfor er det vigtigt at omgive sig med andre iværksættere!

X
X