Minimum Viable Product 2018-10-11T07:08:07+00:00

Det minimale som du kan bygge, som kunden vil købe.

Nogle gange kan man teste og analysere en potentiel succes ihjel. Derfor har vi en meget mere handlingspræget tilgang til tingene hos Wildskab:

  1. Vi gør det.
  2. Vi observerer.
  3. Vi justerer.

Og nej, det er ikke en særlig handelshøjskoleagtig fremgangsmåde. Men vi er ikke Handelshøjskolen. Vi er Wildskab. (Og du er ikke Apple. Du er dig.)

Omdrejningspunktet for vores tankegang er at komme hurtigt frem til et produkt, der kan lanceres på markedet. Et Minimum Viable Product. Det giver kortere time to market og mindre træk på kassekreditten, fordi du begynder at sælge noget langt hurtigere, end hvis du fulgte den klassiske vej. I sidste ende giver det også bedre produkter, som kunderne vil elskere højere, fordi du hele tiden justerer i stedet for at lave en delvis perfekt løsning.

Ud over at kunderne gennem deres tidlige køb er med til at finansiere den videre udvikling, giver et Minimum Viable Product dig en unik mulighed for at lade dem bidrage aktivt gennem feedback. Brugerdrevet udvikling i højeste potens.

Mens Minimum Viable Product handler om at lancere, observere og justere, er vores andet centrale koncept, Sales Ready Products, et spørgsmål om at komprimere din salgscyklus. Formålet er at øge produktiviteten, få hurtigere gang i indtjeningen og sætte kursen mod den eftertragtede plads som markedsleder.

X
X