Om Os 2018-12-14T10:41:17+00:00

Om Wildskab

Wildskab er et start-up hub på anden sal af Innovatorium med udsigt over Aarhus Universitet, VIA UC, motorvejen og flere, etablerede virksomheder i området.

Wildskab har en unik lokation i Innovatorium, fordi vi har adgang til 75 virksomheder i samme bygning, som kan give sparring inden for funding, networking, patenter, udvikling, coaching, produktion, import, jura og alt andet, som du måtte have behov for.

Wildskab er 600 m2. Vi kan lide at holde tingene nede på jorden og kan både tilbyde faste skriveborde og fly-in-fly-out pladser. Derfor har vi noget for alle.

Der sidder 30+ medlemmer fordelt på 35+ registrerede virksomheder. Kigger du forbi en dag, vil du med garanti ikke se dem alle – nogle virksomheder kan tjene penge, mens de sidder på kontoret, mens andre primært er i et værksted.

Vi har sørget for alle fornødenhederne, såsom print, WiFi, rengøring, mødelokaler, adgangskort til 24/7 adgang og sociale arrangementer. Derfor kan du fokusere på din virksomhed.

Du kan også bruge Birk Centerpark 40 som din virksomheds adresse, fordi alle pakker og post bliver sorteret og placeret i Wildskab.

Priserne er som følger:

  • Fly-in-fly-out plads, pris pr. måned. DKK.: 550,
  • Fast plads pris pr. måned. DKK.: 1.850,-

Har i brug for flere skriveborde eller har du en praktikant med?

  • Praktikant, pris pr. måned. DKK.: 200,-
  • Flere i virksomheden? Halv pris på 2. og efterfølgende skriveborde.

Wildskabs Værdier

Wildskabs værdier afspejler vores mission – vi vil bygge stærke startups med sunde forretninger, der skaber overskud. Vi samler på mennesker, som har en passion for det de arbejder med, som er engagerede og får noget for hånden.

Men, Wildskab tilbyder også vores beboere et sammenhold, som står i skarp kontrast til at sidde derhjemme. Her mødes vi over kaffen, i løbet af dagen, spørger til råds og hører, hvordan det går.

Vi kan lide mangfoldighed, for der er meget at lære fra andre brancher og mennesker, som ikke er ligesom dig.

Økosystemet

Vi arbejder hårdt på at skabe et økosystem rundt om vores medlemmer.

Vi bliver inspirerede af succesfulde start-up hubs og kontorfællesskaber fra hele verden – og vi stræber efter at skabe det bedste miljø for iværksættere og mindre virksomheder.

X
X