Startups 2018-10-11T07:10:00+00:00

Wildskab er for dem, som vil gøre noget seriøst ud af deres startup. Det er dem, som erkender, at man alligevel får mest lavet, når man kommer hjemmefra. Det er dog også for dem, som vil forsøge at adskille arbejde og privat, selvom vi har svært ved ikke at blande dem sammen.

StartupScreening™

Før du kan åbne champagnen og fejre, at du har fået en plads hos Wildskab, skal du igennem vores StartupScreening™. Det er to ”tests”, som hjælper os til at forstå din forretning. Den består af to elementer:

Egnethedstesten. Her vurderer du dig selv på parametre som drive, kompetencer, erfaring, ambitioner.

Business Model Canvas. Her stiller vi skarpt på din forretningsidé. På muligheder, potentiale og faldgruber.

Nogle virksomheder nyder rigtigt godt at den uforpligtende samtale om dem og deres startup. Vi ved selvfølgelig godt, at ting kan være usikre eller hurtigt ændre sig, men det er lettere for os at hjælpe dig, hvis vi kender din situation.

Go/no-go

En af de altoverskyggende fordele ved Wildskab er det sociale. Mange iværksættere kæmper sig igennem dagen foran deres computer, hvor opvask og oprydning kan være overspringshandlinger for forestående salgsopkald. I Wildskab kan du snakke med andre iværksættere om, hvordan de får ringet til kunder og, hvordan de håndterer et nej. Du er ikke alene – og du er sjældent den første, som står i din aktuelle situation.

Vi drøfter ofte vores situation, vores planer og, hvad vi håber på at opnå. På den måde får man sparring og en ærlig mening, som kan sikre dig mod at ende i et forretningsmæssigt hamsterhjul, hvor du bruger en masse tid og penge på at komme … ingen vegne.

X
X